Кариери

 

В Адвокатско дружество „Антов и партньори” признаваме, че успехът ни се дължи на качествата на членовете на нашия екип. Дълбокото ни убеждение е, че добрите правни услуги могат да бъдат предоставяни само от добри професионалисти. Поради това сме възприели високи професионални стандарти и приемаме нови членове в съответствие с тези стандарти.

Търсим талантливи, амбициозни и мотивирани хора, които искат да станат част от една уважавана адвокатска кантора и да продължат да надграждат успеха й. Ако се присъедините към нашия екип, може да очаквате работата и идеите ви да бъдат насърчавани и развивани.

Кандидатури на адвокати с опит, които търсят възможности за професионално развитие в Адвокатско дружество „Антов и партньори”, представляват постоянен интерес за нас.

Така също с удоволствие бихме разгледали кандидатури на студенти по специалност „Право”, четвърти и пети курс на обучение, както и на дипломирани юристи, включително с малък или без юридически стаж.

Кандидатите трябва да владеят отлично английски език, а владеенето на други езици се счита за предимство.

Вашите кандидатури и запитвания относно работа в Адвокатско дружество „Антов и партньори” следва да бъдат изпращани на legacom@legacom.com.

Спрямо всички кандидатури/ запитвания ще бъде спазвана стриктна конфиденциалност.